Home / Doesburg-Regiobode / Muziek in Dremptse St Joriskerk

Muziek in Dremptse St Joriskerk

DREMPT – De open zaterdag van de St. Joriskerk in Drempt krijgt zaterdag 10 augustus een muzikaal tintje. De mannen van Zagerij Zeist verzorgen vanaf 13.00 uur een informeel optreden.

In het kader van het 45-jarig bestaan van de Stichting Oude Gelderse Kerken, waar de St. Joriskerk een onderdeel van uitmaakt, wordt in iedere locatie van de stichting minstens één muziek activiteit georganiseerd. Zaterdag 10 augustus is de St Joriskerk aan de beurt.
Zagerij Zeist is een muzikaal trio dat Amerikaanse en Schotse folk en Klezmer speelt. De muzikanten doen dat op accordeon, gitaar, banjo, contrabas, tin whistle, dwarsfluit, altsax en sopraansax en hulushi. Wat dat laatste nou voor instrument is, dat leggen ze tijdens het optreden graag uit. Het concert is gratis te bezoeken. Kinderen zijn welkom, stil zijn hoeft niet per se.

Lees ook

Ik vind: Onzalig plan

Op 7 januari kreeg ik door middel van een e-mail van inwoners, betrokken bij het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.