Home / Algemeen / Muziek door het duo Retired in Ons Raadhuis

Muziek door het duo Retired in Ons Raadhuis

VELP – Na een korte zomerstop gaat Ons Raadhuis in Velp weer volop van start met nieuwe activiteiten. Naast de normale dagactiviteiten staan er verschillende nieuwe zaken op het programma. Zo wordt er op vrijdag 16 augustus muziek gemaakt door het duo Retired. Dit duo bestaat uit het echtpaar Bosma. Meneer en mevrouw Bosma hebben de afgelopen jaren al veel mensen een paar gezellige en dansuurtjes bezorgd. Hun muziek varieert tussen Indisch, jazz, country, rock en zestiger jaren muziek. Dit optreden begint om 15.00 uur en entree kost 3,30 euro. Ook heeft Ons Raadhuis sinds kort een nieuwe website. Alle informatie over de vaste en incidentele activiteiten is hier snel en duidelijk op te vinden.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Velpsch Maal in Buurthuis de Poort

VELP – Buurthuis de Poort verzorgt woensdag 23 juni om 17.30 uur weer een gezamenlijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.