Home / Doesburg-Regiobode / Mobiele bioscoop verzorgt filmvoorstelling in Giesbeek

Mobiele bioscoop verzorgt filmvoorstelling in Giesbeek

GIESBEEK – Na het succes van de eerste voorstelling in het Kulturhus, komt de mobiele bioscoop terug naar Giesbeek. Op woensdag 14 augustus is er weer een filmmiddag voor (iets) oudere filmliefhebbers.

Op dinsdag 16 juli kwam de mobiele bioscoop SkoopMobiel de Liemers op uitnodiging van de seniorenraad van Giesbeek, Lathum en Angerlo naar Kulturhus de Brede Blik. Vertoond werden komische filmpjes van onder andere Toon Hermans, Wim Sonneveld, Dorus en Herman Finkers. De voorstelling was bedoeld voor senioren, die onder genot van een drankje en popcorn flink konden lachen om de vertoonde beelden. Het bleek een volwaardige bioscoopvoorstelling met daarbij ook nog eens prima geluid.
Op verzoek van de aanwezigen is besloten de mobiele bioscoop nogmaals uit te nodigen. Op woensdag 14 augustus is er weer een filmmiddag in het Kulturhus in Giesbeek. Het programma is nog niet bepaald en bestaat mogelijk weer uit een combinatie van meerdere filmpjes. De zaal opent om 14.45 uur en de voorstelling duurt tot ongeveer 17.00 uur. De entree bedraagt 5 euro, inclusief koffie of thee.

Lees ook

Silhouet van wachtershuisje op de Hoge Linie

DOESBURG – Op de Hoge Linie in Doesburg moet komend jaar een nieuw kunstwerk verrijzen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.