Home / Brummen-Regiobode / Mindful wandelen

Mindful wandelen

HALL – Mindfulnesstrainer Jantine Peters verzorgt vrijdagavond 9 augustus vanaf natuurboerderij De Mhene in Hall een zomeravondwandeling. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en voert door de Eerbeeksche Hooilanden en de aangrenzende Empese en Tondense Heide. Er wordt grotendeels gewandeld in stilte en af en toe wordt even gestopt voor een opmerkzaamheidsoefening. Na afloop worden onder het genot van een kopje thee ervaringen uitgewisseld. De wandeling start om 19.00 uur en is rond 21.00 uur afgelopen. De start is bij De Mhene aan de Lendeweg 4a in Hall. Opgave kan bij 06-17 369 599 of info@aandachtgeeftjekracht.nl. Deelname kost 7,50 euro.

www.aandachtgeeftjekracht.nl

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.