Home / Nieuws / Middagwandeling op Rosendael

Middagwandeling op Rosendael

ROZENDAAL – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen wandelen woensdag 14 augustus met publiek door het park en parkbos van landgoed Rosendael in Rozendaal. Tijdens de wandeling van ongeveer 4 kilometer vertellen de boswachters over de landschapsstijl en het beheer van het bos en over de stuwwal, de beek en de ornamenten in het park. Wie kent de Bedriegertjes niet?
De wandeling begint om 14.00 uur en duurt 2 à 2,5 uur. Parkeren kan op de parkeerplaats van kasteel Rosendael tegenover de ingang aan de Beekhuizenseweg. Deelname kost 5 euro per persoon (contant afrekenen), kinderen van 4 tot en met 12 jaar mogen mee voor 2,50 euro per persoon. Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen lopen gratis mee op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is niet nodig. Informatie is verkrijgbaar bij Job Laan, tel. 06-83179965 of Pedro van Gogh, tel. 06-54654049.

www.glk.nl/activiteiten

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.