Home / Nieuws / Met de gids op stap op Veluwezoom

Met de gids op stap op Veluwezoom

RHEDEN – Op zondag 1 september is er een wandeling, onder leiding van een gids, door Nationaal Park Veluwezoom. Van 14.00 tot 16.00 uur vertelt de gids van alles over het gebied. De wandeling is bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl. Kosten voor deelname aan deze activiteit zijn 5 euro voor leden van Natuurmonumenten en 8 euro voor niet-leden. Kinderen van OERRR en kinderen die lid zijn van Natuurmonumenten betalen 4 euro. Kinderen die geen lid zijn betalen 7 euro. Neem eventueel een verrekijker mee, doe stevige schoenen aan en contoleer na afloop op teken.

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.