Home / Brummen-Regiobode / Lege flessen voor jubilerend Nieuw-Leven

Lege flessen voor jubilerend Nieuw-Leven

ANGERLO – Iedereen uit Angerlo en omgeving kan deze zomer lege flessen inleveren bij muziekvereniging Nieuw Leven. Bijvoorbeeld tijdens de Dorpsloop in Angerlo op dinsdagavond 13 augustus, of aan de deur van Prinses Margrietlaan 32. Thuis laten ophalen kan ook, stuur dan een e-mail naar clubvan100.nieuwleven@gmail.com. De opbrengst komt ten goede aan de Club van 100 voor muziekvereniging Nieuw Leven. De Club van 100 heeft als doel om de vereniging onder andere een muziekstuk aan te bieden voor haar 100-jarig jubileum in 2020.

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.