Home / Brummen-Regiobode / KVS Brummen staan voor de deur

KVS Brummen staan voor de deur

BRUMMEN – De Kindervakantiespelen (KVS) Brummen worden dit jaar gehouden van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus. Wat het thema wordt, dat houdt de organisatie nog even geheim, maar ze belooft alvast ‘een week vol hutten bouwen, spelletjes spelen en leuke avontuurlijke activiteiten’. Kinderen van zes tot en met twaalf jaar zijn welkom om mee te doen. Inschrijven kan maandag nog tot 9.30 uur, de KVS beginnen om 10.00 uur. Het programma duurt elke dag van 10.00 tot 16.00 uur. Op woensdag is er ook een avondactiviteit en mogen de kinderen zelfs blijven slapen in hun zelfgebouwde hut. De KVS Brummen worden gehouden op het voormalige handbalveld op sportpark de Hazenberg.

www.kvsbrummen.nl

Lees ook

Hele bebouwde kom van Brummen wordt 30 km/uur

BRUMMEN / LEUVENHEIM – De snelheid binnen de gehele bebouwde kom van Brummen en een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.