Home / Brummen-Regiobode / Klaas Vos toernooi TC Eerbeek

Klaas Vos toernooi TC Eerbeek

EERBEEK – TC Eerbeek speelde op vrijdag 12 juli voor de vijftiende keer het Klaas Vos-toernooi. Aan dit toernooi werd deelgenomen door 72 enthousiaste 50-plussers uit Eerbeek en omstreken. Helaas waren de weergoden de tennissers dit jaar niet gunstig gezind. In de ochtend werd er sportief getennist, maar na de lunch konden de spelers de banen niet meer op vanwege de regen. De clubhuiscommissie verzorgde een heerlijke lunch en tussendoor waren er allerlei lekkere en gezonde hapjes. Rond 14.30 uur werden de poulewinnaars bekend gemaakt en alle winnaars ontvingen een flesje wijn.

Lees ook

Desmond Talla nieuwe trainer van Loenermark

LOENEN – Desmond Talla uit Apeldoorn is de nieuwe trainer van voetbalvereniging Loenermark in Loenen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.