Home / Rheden-Regiobode / Kindervoorstelling bij kasteel Rosendael

Kindervoorstelling bij kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Op donderdag 1 augustus om 15.15 uur kunnen kinderen van 3 tot en met 8 jaar met hun ouders in het park van kasteel Rosendael genieten van de voorstelling De Adeloedeladelaar, vol muziek en fantasie. De Rode Maan is een Muzikaal Verteltheater met voorstellingen rondom sprookjesachtige, mythische en hedendaagse thema’s, speels van aard, lichthartig van kleur en gedragen door een diepere ondertoon. De verhalen vinden hun wortels in de geschiedenis, maatschappelijke kwesties, mythen, sagen en klassieke sproken en daarnaast in de fantasie en belevingswereld van Hanna’floor de Roos, door wie de voorstellingen worden gemaakt en uitgevoerd. De entree voor voorstelling, inclusief park, is 8,50 euro per persoon. Reserveren isw noodzakelijk en kan via het online reserveringsformulier op de website www.glk.nl/evenementen.

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.