Home / Brummen-Regiobode / Kindervakantiespel Loenen op komst

Kindervakantiespel Loenen op komst

LOENEN – Nog even en dan kan de Loenense schooljeugd weer genieten van het Vakantiespel 2019. De leiding van de werkgroep bestaande uit leden van Spritshz en anderen heeft weer een spannend programma opgesteld. Het Vakantiespel vindt plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 23 augustus en is bedoeld voor kinderen van vier tot twaalf jaar.
De plek van samenkomst is weer de kelder van Spritshz in de Brink, maar er wordt ook gespeeld op speelplekken in en buiten het dorp. Er staat weer veel op het programma. Dit jaar is er een Loenens moordspel, een dagje waterplezier bij de Waterval, een vossenjacht, een levend ganzenbord, zwemmen, een dagje uit en natuurlijk als sluitstuk het bouwen van een echt huttendorp op het plein bij de Brink. Er zijn weer weekkaarten verkrijgbaar.

kvsloenen@gmail.com

Lees ook

Studieavond zegen door Israël

EERBEEK – Op donderdag 24 juni is er in Eerbeek een studieavond met ds. Oscar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.