Home / Rheden-Regiobode / Kinderpret tijdens Bouwburg

Kinderpret tijdens Bouwburg

VELP – Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus zijn basisschoolkinderen uit Velp en Rozendaal welkom voor een weekje Bouwburg. Dit betekent hutten bouwen, knutselen, sport en spel, een playbackshow, op vuurtjes je eigen eten maken en ga zo maar door. Ook dit jaar vindt Bouwburg weer plaats op landgoed Larenstein aan de Larensteinselaan in Velp. Het thema is dit jaar The Game. Er is een heel programma samengesteld, met veel vrijheid voor de kinderen om zelf te bepalen wat zij willen doen. Bouwburg heeft dit jaar plek voor zeshonderd kinderen en de kaarten zijn al zo goed als uitverkocht. De kinderen zijn dagelijks op het kamp van 9.00 tot 16.00 uur, de jongste groep van vier tot zes jaar gaat om 12.00 uur naar huis. Op vrijdag eindigt het kamp voor alle kinderen om 12.00 uur.

www.bouwburg.nl

Lees ook

Rheden gaat door met programma Jongeren Op Gezond Gewicht

GEM. RHEDEN – De gemeente Rheden gaat de komende jaren verder met het programma Jongeren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.