Home / Nieuws / KasteelKidsClub

KasteelKidsClub

ROZENDAAL – Op de KasteelKidsClub kunnen kinderen met hun ouders en/of grootouders diverse activiteiten doen. De KasteelKidsClub is gevestigd in het Beleef!souterrain van kasteel Rosendael. Op woensdagmiddag 21 augustus start de KasteelKidsClub om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Entree, inclusief kasteel en parkbezoek kost voor volwassenen 12,50 euro, kinderen 4 tot en met 18 jaar betalen 8,25 euro en donateurs van GLK en museumkaarthouders betalen 3 euro. Voor of na de KasteelKidsCLub kunnen kinderen met de Beleef! Plattegrond het park ontdekken. Het park is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

rosendael@glk.nl

Lees ook

Auto in de greppel in Spankeren

SPANKEREN – Donderdagavond 23 september is een auto in de greppel beland in Spankeren. Rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.