Home / Nieuws / Kaartenverkoop optreden De Broers in Ellecom maakt vliegende start

Kaartenverkoop optreden De Broers in Ellecom maakt vliegende start

ELLECOM – De boers Adolfsen, ook wel ‘De Broers’, treden zaterdag 14 september op in de Nicolaaskerk in Ellecom. De kaartverkoop voor dit bijzondere optreden is inmiddels gestart en de kaarten vliegen de deur uit.

De broers Adolfsen brachten een deel van hun jeugd door in Ellecom. Hun vader was predikant in de Nicolaaskerk van 1969 tot 1976. Muziek speelde een belangrijke rol in het leven van de familie. In de loop der jaren zijn de broers een eigen creatieve weg ingeslagen. Hans is een veelzijdig pianist, Kees is trombonist en tekstschrijver en broer Jan Ad is acteur en nieuwslezer.
Sinds enkele jaren treden de broers samen op met een Ramses Shaffy-programma. In deze concertvertelling, getiteld Niet Zonder Ons, belichten ze Shaffy’s veelzijdigheid en veelbewogen leven. Met een groot aantal bekende én minder bekende Shaffy-chansons laten De Broers bovendien horen waarom zijn oeuvre niet meer weg te denken is uit de Nederlandse kleinkunst. Het programma is getiteld Niet Zonder Ons.

Het concert in de Ellecomse kerk begint om 19.30 uur, de kerk opent een half uurtje eerder. Kaarten zijn te bestellen via debroersellecom@gmail.com en kosten 10 euro per stuk. De verkoop gaat snel, dus het is raadzaam er tijdig bij te zijn. De opbrengst van dit concert is bestemd voor de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom.

Foto: Robert Westera

Lees ook

Oranjefestival bij VVO

VELP – Op vrijdag 18 juni werd het eerste Oranjefestival bij VVO in Velp gehouden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.