Home / Brummen-Regiobode / Jonge Ouder Café bibliotheek Eerbeek

Jonge Ouder Café bibliotheek Eerbeek

EERBEEK – Op vrijdag 16 augustus is er weer een Jonge Ouder Café in de bibliotheek in Eerbeek. Van 10.00 tot 11.00 uur kunnen ouders, grootouders en verzorgers van kindjes tussen de 0 en 4 jaar elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen. Dit Jonge Ouder Café vindt plaats in De toegang is gratis. Aanmelden voor deze ochtend kan via de website. De bibliotheek vraagt voor deze ochtend om zelf een handdoek mee te nemen. Het Café is een samenwerking tussen SWB, Vérian Consultatiebureau en Boekstart.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Lees ook

Expositie Marja Poldermans

BRUMMEN – De Brummense kunstenares Marja Poldermans van Comodi Art exposeert tot en met 31 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.