Home / Brummen-Regiobode / Janet Wilbrink nieuwe voorzitter Zonnebloem Loenen

Janet Wilbrink nieuwe voorzitter Zonnebloem Loenen

LOENEN – Janet Wilbrink is de nieuwe voorzitter van de Zonnebloem afdeling Loenen. Zij volgt Dicky Verheul op die na twaalf jaar in deze functie afscheid nam van de Zonnebloem.

De afdeling nam met lovende woorden, een dankjewel, een luid applaus en een fraaie bos bloemen afscheid van Dicky Verheul. Na een lange periode kwam er helaas een einde aan haar voorzitterschap. Het is bij de Zonnebloem zo geregeld, dat men drie keer voor vier jaar gekozen kan worden. Volgens het bestuur stond zij altijd klaar en was ze zeer actief. Ze was er met heel haar hart voor de gasten en zeker ook voor haar vrijwilligers. Naast haar vele, vele taken was ook het rolstoelwandelen haar activiteit. Onlangs werd er nog een prachtige tocht gelopen naar het Zilven.
Vorige week kon het bestuur een kandidaat voorstellen: Janet Wilbrink. De vergadering was zeer verheugd en unaniem werd Janet gekozen en kreeg ze een warm welkom. Dicky droeg daarna haar voorzittershamer over aan Janet en ze las daarbij een prachtig gedicht voor met de titel Tijd hebben voor een ander. Ze wenste Janet veel succes en plezier in haar nieuwe functie.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.