Home / Brummen-Regiobode / IVN-heidewandeling

IVN-heidewandeling

LOENEN – IVN-Eerbeek en omstreken houdt zondag 11 augustus een wandeling van ca. 2,5 uur over de prachtige paarse velden op de Zilense heide in de Loenermark. Om 14.00 uur vertrekken de deelnemers in groepjes onder begeleiding van IVN-natuurgidsen. De start is aan het einde van de asfaltering van de Imbosweg op Groenouwe bij Loenen. Deelname aan de wandeling is gratis, aanmelden is niet nodig. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Meer informatie over deze wandeling is verkrijgbaar bij de eerste gids, Chris Holtslag, tel 0313-653113. Ook op www.ivn-eerbeek.nl is meer informatie te vinden, waaronder een kaartje met de exacte vertrekplaats.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.