Home / Rheden-Regiobode / Hutten bouwen op Madierodam

Hutten bouwen op Madierodam

DIEREN – Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus weer uitleven tijdens de jaarlijkse huttenbouwweek in Dieren Madierodam. Het thema is dit jaar Madierodam naar de Maan.

Naast het bouwen van hutten zijn de kinderen druk met knutselen, sporten en diverse workshops. Ook is er een sportdag en mogen de kinderen een nachtje in hun eigen hut blijven slapen. Madierodam wordt dit jaar gehouden op het veld naar Dierensche Boys aan de Admiraal Helfrichlaan. Het huttenkamp is geopend van 9.00 tot 16.00 uur. De jongste kinderen gaan om 13.00 uur naar huis. Vrijdag eindigt de dag voor iedereen om 13.00 uur, maar is er van 17.00 tot ongeveer 20.00 uur een groot eindfeest.
De kosten bedragen 15 euro voor kinderen uit groepen 1 en 2. Oudere kinderen betalen 20 euro. Wie in bezit is van een Gelrepas, betaalt de helft. Aanmelden kan via madierodam.net.

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.