Home / Brummen-Regiobode / Hossam, Dana en Mina starten bij Provincie Gelderland

Hossam, Dana en Mina starten bij Provincie Gelderland

BRUMMEN – Stichting Welzijn Brummen feliciteert drie nieuwkomers uit Brummen met hun nieuwe baan bij de Provincie Gelderland. In september 2019 start de eerste editie van Het Gelders Traineeship voor Statushouders – asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen. Provincie Gelderland heeft dit programma ontwikkeld voor hoogopgeleide statushouders die gemotiveerd zijn om bij provincie Gelderland te werken en geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling. Het traineeship is een betaalde startersfunctie. Maar liefst drie van de acht plaatsen, die beschikbaar zijn gesteld in de provincie, zijn voor nieuwkomers Hossam Alqalqeeli, Dana en Mina Almashhadani uit de gemeente Brummen.

Lees ook

Eerbeekse brengt gedichtenbundel uit

EERBEEK – 2020, waarin tijden van corona crisis, de wereld op de kop staat, contactberoepen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.