Home / Brummen-Regiobode / Horecatoernooi bij v.v. Loenermark

Horecatoernooi bij v.v. Loenermark

LOENEN – Op zaterdag 17 augustus houdt v.v. Loenermark voor de eerste keer het Horeca-Toernooi. Een sportieve competitie tussen horeca-gelegenheden uit Loenen en omgeving. Meerdere teams hebben zich al aangemeld. Inschrijven kost 20 euro per team en kan via de mail of telefonisch. Deelnemers hoeven niet werkzaam te zijn in de horeca om mee te mogen doen. Spelen namens een horeca-gelegenheid uit de omgeving mag ook. Teams dienen, op de dag van het toernooi, om 11.30 uur aanwezig te zijn. Het toernooi begint om 12.00 uur. Bij voldoende animo is er een levend tafelvoetbaltoernooi voor de kleintjes. Ook is er een zanger aanwezig die er een gezellige middag van gaat maken. Daarnaast is het toernooi een mooie gelegenheid voor ondernemers om elkaar te ontmoeten.

actiefloenermark@hotmail.com
Tel. 06 – 81161188

Lees ook

TalentPlus zoekt nieuwe leden

BRUMMEN – TalentPlus is op zoek naar werkzoekenden van 45 jaar en ouder. De verenging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.