Home / Brummen-Regiobode / High tea in Loenermark

High tea in Loenermark

LOENEN – Stichting Vrienden van de Loenense bossen houdt op zondag 25 augustus een high tea als afronding van de zomervakantie. “Het belooft een gezellig uitje te worden met vrienden en/of familie naar de Loenermark in Loenen”, aldus de stichting. In een gezellige setting serveren de medewerkers van de stichting lekkere kleine hapjes van zoet tot hartig. De kosten voor de high tea bedragen 12,50 euro per persoon. De aanvang is 14.30 uur. Dit evenement vindt plaats op de Schaapsweide in de Loenermark nabij de schaapskooi, ‘een unieke plek midden in de natuur’. Opgave vooraf is gewenst. Dat kan via e-mail: info@vriendenloenensebossen.nl

Lees ook

Eerbeekse brengt gedichtenbundel uit

EERBEEK – 2020, waarin tijden van corona crisis, de wereld op de kop staat, contactberoepen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.