Home / Nieuws / Harpmuziek klinkt door kasteeltuin Middachten

Harpmuziek klinkt door kasteeltuin Middachten

DE STEEG – Met een prachtig harpconcert werd zondag 28 juli de serie zomerconcerten in de kasteeltuin van Middachten afgesloten. Na de hete week was het zondagochtend heerlijk toeven op het koele grasveld. De harpmuziek van Remy van Kesteren paste heel mooi bij de omgeving. Het programma Shadows klonk door de tuin. Er was veel publiek, dat genoot van de heerlijk rustige zondagochtendsfeer.

Remy van Kesteren was de hekkensluiter van de vier concerten die Cultuurbedrijf Riqq programmeerde in de tuin. Het publiek kon dit seizoen genieten van popliedjes uit de jaren tachtig en negentig, flamenco en klassieke muziek. Dit seizoen staan er nog drie concerten op het programma in openluchttheater de Pinkenberg in Velp. Zo treedt donderdag 8 augustus het Nederlands Jeugd Orkest op en komen later het Gelders Orkest met Cristina Branco en Spinvis naar Velp.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Telefonisch spreekuur OV-hulp

REGIO – Door de aangescherpte maatregelen rondom corona worden er tijdelijk geen OV-inloopspreekuren gehouden. Mensen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.