Home / Brummen-Regiobode / Happen en Stappen door Hall

Happen en Stappen door Hall

HALL – Zondag 1 september kan iedereen komen Happen en Stappen in Hall. Er zijn mooie wandelroutes uitgezet. De deelnemers genieten onderweg van de natuur en van heerlijke hapjes. Een barbecue vormt de afsluiter. Er is een kinderroute van 2 kilometer door ‘trollenland’. De routes van 5 en 9 kilometer voeren door Hall en het Leusveld. Ook is er een scootmobielroute. Onderweg krijgen de deelnemers informatie over de geschiedenis van Hall en een rondleiding door de kerk maakt ook deel uit van de route. Starten kan tussen 11.00 en 12.00 uur bij de picknicktuin aan de Slatweg 4 in Hall. Deelname kost 3,50 euro voor kinderen en 7,50 euro voor volwassenen.

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.