Home / Doesburg-Regiobode / Halloweentocht zoekt spoken

Halloweentocht zoekt spoken

DOESBURG – Het duurt nog even, maar bij JC 0313 in Doesburg zijn de voorbereidingen voor de Halloween Spooktocht al in volle gang. De elfde editie van de tocht vindt plaats op zaterdag 26 oktober.
Vele vrijwilligers zorgen er weer voor dat er mooie en enge posten worden gebouwd op de Linies. Deelnemers aan de tocht lopen over de Linies en bezoeken de verschillende posten. Voor de tocht van dit jaar wordt nog gezocht naar figuranten die, in stijl gekleed en geschminkt, tussen de posten willen figureren. Ook mensen die met een groep samen een post willen bouwen, kunnen zich aanmelden. Er zullen zo’n vier- à vijfhonderd mensen meedoen en de organisatie hoopt er voor hen weer een geweldige, spannende tocht van te maken. Wie een handje wil toesteken, kan zich melden bij Ilse via halloweendoesburg@hotmail.com of een mail sturen naar Dmitri via d.rieck@cambio.nl.

Lees ook

Silhouet van wachtershuisje op de Hoge Linie

DOESBURG – Op de Hoge Linie in Doesburg moet komend jaar een nieuw kunstwerk verrijzen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.