Home / Rheden-Regiobode / Gratis bloeddruk meten

Gratis bloeddruk meten

VELP – Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen houdt iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Woensdag 7 augustus is de eerstvolgende, tussen 10.00 en 15.00 uur bij Vegro, aan de Hoofdstraat 117 in Velp. Een afspraak maken is niet nodig. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin iemand verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren. Bij afwijkende waarden kunnen mensen zelf een afspraak maken met een huisarts.

www.vegro.nl

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.