Home / Rheden-Regiobode / Gladiolenfestival in Laag-Soeren

Gladiolenfestival in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – De komende twee weekenden, zaterdag 10 en zondag 11 augustus en zaterdag 17 en zondag 18 augustus, kunnen bloemenliefhebbers weer gladiolen komen plukken bij Challa Gladiolen aan de Jut van Breukelerwaardlaan 6 in Laag-Soeren. Bezoekers mogen hun eigen boeketten samenstellen, maar kunnen ook kant-en-klare boeketten aanschaffen. De theetuin is op deze dagen geopend, hier zijn zelfgebakken versnaperingen verkrijgbaar. Beide weekends is de tuin geopend tussen 11.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Rozendaal zoekt hulp voor stembureau

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal zoekt mensen die tijdens de Tweede Kamerverkiezingen het stembureau willen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.