Home / Brummen-Regiobode / Gezellige wandeling De Zonnebloem Loenen

Gezellige wandeling De Zonnebloem Loenen

LOENEN – Het was woensdagmiddag 17 juli prachtig weer om te wandelen. Zes vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Loenen gingen met vijf personen in de rolstoel op pad. Er werd dit keer door de enk in Zilven gewandeld, een plek waar enkele gasten in hun jeugd veel waren geweest. Er werden onderweg dan ook veel herinneringen gedeeld. De pauze was dit keer in de tuin van Jan en Mieke van Putten, er werd getrakteerd op koffie/thee en appelgebak met slagroom. Van Putten vertelde het gezelschap het één en ander over zijn hobby: het houden van bijen. Het was een geslaagde middag.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.