Home / Rheden-Regiobode / Gemeente Rheden werkt alleen nog maar op afspraak

Gemeente Rheden werkt alleen nog maar op afspraak

GEM. RHEDEN – De gemeente Rheden werkt vanaf 2 september alleen nog op afspraak. Volgens de gemeente worden inwoners dan beter en sneller geholpen, doordat de wachttijd korter is en direct wordt gesproken met de juiste persoon.

Voor het ophalen van PMD-zakken en het afhalen van een eerder aangevraagd (reis)document of rijbewijs is geen afspraak nodig. Daarnaast kunnen inwoners steeds meer online regelen, zoals het doorgeven van een verhuizing, het aanvragen van een uittreksel of het melden van een kapotte lantaarnpaal of losliggende stoeptegel.

Het maken van een afspraak voor bijvoorbeeld het aanvragen van een paspoort of rijbewijs kan op www.rheden.nl/afspraak of telefonisch via 026 – 4976911. Het gemeentehuis in De Steeg is op dinsdag tot 19.00 uur geopend, het gemeenteloket in Dieren op donderdag. Ook inwoners die met spoed een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs nodig hebben, kunnen bellen met 026 – 4976911.

Ook het Sociaal Meldpunt werkt vanaf 2 september volledig op afspraak. Veel informatie over welzijn, zorg, wonen, werk en inkomen, opvoeden en opgroeien is te vinden op www.rheden.nl/smp. Hier staat ook veel informatie over hulp in de buurt, zoals maatschappelijk werk, mantelzorg en vrijwillige thuishulp.

www.rheden.nl.

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.