Home / Doesburg-Regiobode / Fotograficamarkt in Doesburg

Fotograficamarkt in Doesburg

DOESBURG – Voor liefhebbers van fotografie en video is het al jaren vaste prik: de fotograficamarkt die elk jaar in augustus wordt gehouden in Doesburg. Ook zondag 18 augustus zullen er weer vele bezoekers naar het Hanzestadje komen om te snuffelen bij kramen die staan opgesteld in de Meipoortstraat en Kerkstraat. De markt wordt al jaren georganiseerd door Roel Fokken. Hij begon ooit met een stuk of vijf kraampjes, maar tegenwoordig telt de markt meer dan honderd kramen, waarop alles te vinden is dat te maken heeft met fotografie en video. Er worden camera’s en toebehoren verkocht in alle soorten en maten, gebruikt en gloednieuw, digitaal en analoog. De markt is gratis te bezoeken en duurt van 9.00 tot 16.00 uur.

www.fotograficadoesburg.nl

Lees ook

Pieter van Vollenhoven opent Zilvermuseum in Doesburg

DOESBURG – Vrijdag 24 september heeft prof. mr. Pieter van Vollenhoven de officiele opening verricht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.