Home / Brummen-Regiobode / Expositie Wereldwinkel Eerbeek

Expositie Wereldwinkel Eerbeek

EERBEEK – Op zaterdag 3 augustus om 14.30 uur wordt in de Wereldwinkel in Eerbeek de tentoonstelling Schilderen bij Riet geopend. De tentoonstelling laat het werk van Riet Corporaal uit Dieren en haar zestien cursisten zien. Riet schildert al jaren en heeft les gehad van verschillende kunstenaars. De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor haar werk. De tentoonstelling is tot eind oktober, tijdens de openingstijden van de Wereldwinkel, te bezichtigen.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.