Home / Doesburg-Regiobode / Expositie Tommy Bauling

Expositie Tommy Bauling

DREMPT – In de Dobbe bij wijnboerderij ‘t Heekenbroek in Drempt zijn tot en met zondag 8 september schilderijen te zien van Tommy Bauling. Tommy, opgegroeid in het buitengebied van Hengelo, heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een echte landschapsschilder. Hij trekt er regelmatig op zijn fiets op uit om in het vrije veld, ‘en plein air’, zijn schilderijen te maken. Sommige stukken vergen meer tijd en die werkt hij in alle rust uit in zijn atelier. Deze expositie laat diverse taferelen uit de buurt van Drempt zien, zoals boerderij De Telling, omzoomd met geel bloeiend koolzaad en sfeerplaatjes vanaf de Zomerweg. In de expositie zijn ook landschappen uit andere delen van Gelderland te zien. De expositie en het terras bij de wijnboerderij zijn open van woensdag tot met zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tommy is lid van schildersgenootschap Pictura Gelria dat een navolging is van Oosterbeekse schilders die rond 1900 de natuur in trokken om deze vast te leggen in verf.

www.heekenbroek.nl

Lees ook

Platform Klimaataanpak in gemeente Rheden van start

RHEDEN – De gemeente Rheden en vijf energiegroepen hebben een ‘Platform Klimaataanpak Rheden’ opgericht en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.