Home / Brummen-Regiobode / Expositie Marja Poldermans

Expositie Marja Poldermans

BRUMMEN – De Brummense kunstenares Marja Poldermans van Comodi Art exposeert tot en met 31 oktober in het Arcus Gezondheidscentrum in Zutphen. Ze toont ruim twintig kunstfoto’s. Marja maakt close-upfoto’s en bewerkt deze digitaal tot kleurrijke, abstracte beelden. Hierbij wordt zij geïnspireerd door de alledaagse omgeving, met een bijzondere fascinatie voor bevroren water. De foto’s zijn te zien in het deel van het Gezondheidscentrum waar de fysiotherapeuten te vinden zijn.

Lees ook

Thuiszorg Riwis naar De Toren

BRUMMEN – Het eerste aanspreekpunt van de thuiszorg van Riwis Zorg en Welzijn is sinds …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.