Home / Alle-Regiobode / Expositie ‘Gevangen in Lijn en Glas’
.

Expositie ‘Gevangen in Lijn en Glas’

DOESBURG/VELP – De in Velp en verdere regio bekende kunstenaar Antoine van den Berg exposeert tot en met 8 september bijzondere modeltekeningen in De Raadskelder in Doesburg. Dit doet hij in combinatie met internationale glaskunst van Mari Meszaros. De expositie ‘Gevangen in Lijn en Glas’ is elke zaterdag en zondag gratis te bezoeken van 13.00 tot 17.00 uur in De Raadskelder in Doesburg.
Antoine van den Berg is sinds 1983, als oprichter en docent tekenen en schilderen, verbonden aan Atelier Creso in Velp. Daarnaast is hij als docent werkzaam bij de Kreatieve Kring Westervoort. Antoine ziet de schoonheid van diepte, vorm en kleur in alles wat zichtbaar is, maar het gaat vooral om de expressie die van gezichtsuitdrukkingen en houdingen van het lichaam uitgaat. Antoine maakt in zijn Atelier in Rheden ook vrij werk, zoals portrettekeningen, landschappen en stillevens.

www.ateliercreso.nl

Lees ook

Rick Evers: Emma, Sam en Monique

Monique is mijn held. Zij kent mij helemaal niet en ik ken haar eigenlijk ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.