Home / Brummen-Regiobode / Erna ten Have verlaat Riwis Zorg & Welzijn

Erna ten Have verlaat Riwis Zorg & Welzijn

REGIO – Bestuurder Erna ten Have vertrekt per 1 januari 2020 bij Riwis Zorg & Welzijn. Na 37 intensieve jaren verlaat zij de organisatie om meer tijd te kunnen besteden aan haar gezin, familie en zichzelf. Eind april heeft Erna ten Have, na een periode van ziekte, haar werkzaamheden als bestuurder weer hervat. Tijdens haar afwezigheid werden haar taken waargenomen door interim bestuurder Bram Noorlander.
De komende maanden gaat zij haar werkzaamheden focussen op de VVT en in samenwerking met Bram Noorlander een goede overdracht voorbereiden. Ook Bram blijft, in elk geval, tot het einde van dit jaar aan als bestuurder. De Raad van Toezicht gaat de komende maanden gesprekken voeren om een nieuwe bestuurder te werven

Lees ook

Desmond Talla nieuwe trainer van Loenermark

LOENEN – Desmond Talla uit Apeldoorn is de nieuwe trainer van voetbalvereniging Loenermark in Loenen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.