Home / Nieuws / Er is weer hard gewerkt op Rhevak

Er is weer hard gewerkt op Rhevak

RHEDEN – Het terrein bij de Kanovijver ligt er doorgaans rustig en verlaten bij, maar één week per jaar wordt het overspoeld door honderden kinderen die hier hutten komen bouwen tijdens Rhevak. Er wordt flink op los getimmerd en gezaagd en in groepjes wordt er hard gewerkt om zo mooi mogelijke bouwwerken op te zetten. Daarnaast zijn de jongens en meisjes druk met spelletjes, een speurtocht, of ravotten in het zwembad. Ze konden van de kabelbaan roetsjen en klauteren op de klimwand. Het was onmogelijk voor de kinderen om zich deze week te vervelen en iedereen heeft dan ook volop genoten. Niet alleen de kinderen, óók de vele vrijwilligers.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Doesburg herdenkt 70 jaar Molukkers in Nederland

DOESBURG – Zeventig jaar geleden kwam de eerste groep Molukse KNIL-militairen naar Nederland. De meesten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.