Home / Doesburg-Regiobode / Eerste editie Doesburgs Open Golf Cup

Eerste editie Doesburgs Open Golf Cup

HOOG-KEPPEL – Vrijdag 13 september wordt voor het eerst gegolft om de Doesburgs Open Golf Cup. Dit nieuwe toernooi wordt gespeeld op de baan van de Keppelse Golfclub in Hoog-Keppel.

De wedstrijd staat open voor alle golfers met een handicap van minimaal 54, die geboren zijn in Doesburg of hier wonen of werken. Om ook oudere en wellicht minder fitte golfers mee te laten doen, is er naast de wedstrijd over 18 holes, de mogelijkheid om slechts 9 holes te spelen.
De golfers worden op vrijdag 13 september met koffie ontvangen in het clubhuis in Hoog-Keppel, waar na afloop een hapje en drankje klaar staat. Aan het eind van de dag versplaatst het gezelschap zich naar LOC17 in Doesburg, de oude GTW-loods aan de Turfhaven, die tot feestlocatie wordt verbouwd. Hier is het tijd voor een barbecue en de prijsuitreiking. Behalve de schitterende wisselbeker zijn er ook nog diverse andere leuke prijzen te winnen.

Dankzij sponsoring van een aantal Doesburgse ondernemingen blijven de kosten van dit gehele programma voor de deelnemers beperkt. Leden van de Keppelse Golfclub betalen 20 euro, niet-leden 35 euro. Wie mee wil spelen, kan zich tot uiterlijk 6 september aanmelden via doesburgopen@gmail.com.

Lees ook

Silhouet van wachtershuisje op de Hoge Linie

DOESBURG – Op de Hoge Linie in Doesburg moet komend jaar een nieuw kunstwerk verrijzen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.