Home / Brummen-Regiobode / Eerbeekse Veteranen en Klassieke motor- en bromfietstoertocht

Eerbeekse Veteranen en Klassieke motor- en bromfietstoertocht

EERBEEK – Op zondag 18 augustus wordt de, inmiddels bij velen bekende, Eerbeekse Veteranen en Klassieke Motor en Bromfietsentoertocht gereden. 36 Jaar geleden begon dit evenement met een tiental motoren; nu is het uitgegroeid tot een schitterende ontmoetingsplaats voor eigenaren van veteranen en klassieke motoren en bromfietsen.
De start van de toertocht is om 11.00 uur bij De Korenmolen aan de Kanaalweg in Eerbeek. Wie mee wil deelnemen, meerijden met een veteraan of kijken met een klassieke motor of bromfiets, kan zich voor-inschrijven bij Rinus Konink via m.konink8@upcmail.nl (vraag een leesbevestiging) of tel. 06 – 25348059. De organisatie vraagt deelnemers zich voor woensdag 14 augustus op te geven. De kosten zijn dan 8 euro. Na 14 augustus kan men alleen op de dag zelf vanaf 9.00 uur nog inschrijven. Deelnamekosten zijn dan 10 euro. Voor degene die de tocht heeft uitgereden is er een attentie, zolang de voorraad strekt.

Lees ook

The Armed Man naar januari

BRUMMEN – Het is bijna twee jaar na de oorspronkelijk geplande uitvoering, maar op zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.