Home / Brummen-Regiobode / Eerbeekse Elis Ligtlee vrijdag in tv-programma Meer dan Goud

Eerbeekse Elis Ligtlee vrijdag in tv-programma Meer dan Goud

EERBEEK – Baanwielrenster Elis Ligtlee was de afgelopen weken op vrijdagavond al te zien in het televisieprogramma Meer dan Goud, waarin verschillende oud-topsporters worden geportretteerd. De Eerbeekse staat zelf centraal in de uitzending van vrijdag 16 augustus.

In het EO-programma Meer dan Goud leven zes oud-topsporters een week lang onder één dak. Leontien van Moorsel, Erben Wennemars, Bas van de Goor, Hans van Breukelen, Kim Lammers en Elis Ligtlee hebben jarenlang alles op het spel gezet om de beste te worden én te blijven. Samen maken ze de balans op: wat hebben de medaille(s) en de topsport hen opgeleverd, gekost en geleerd? En wat bleek uiteindelijk meer waard dan goud? Meer dan Goud belooft de kijker ‘een intiem en authentiek beeld van de mens achter de sporter’.
Elke week staat een andere sporter uit het zestal centraal. Vrijdag 16 augustus is Elis Ligtlee aan de beurt. Zij vertelt over haar worstelingen en het verdriet dat ze de afgelopen jaren heeft ervaren.
De uitzending Meer dan Goud is vrijdag 16 augustus vanaf 21.35 uur te zien op NPO 1.

Foto: EO Ruben Timmerman

Lees ook

Thuiszorg Riwis naar De Toren

BRUMMEN – Het eerste aanspreekpunt van de thuiszorg van Riwis Zorg en Welzijn is sinds …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.