Home / Doesburg-Regiobode / Duo Passabien in de Dorpskerk Hoog-Keppel

Duo Passabien in de Dorpskerk Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL – Duo Passabien brengt zondag 11 augustus een barokconcert in de Dorpskerk in Hoog-Keppel. Het concert begint om 15.30 uur en is gratis te bezoeken. Een vrije gift is welkom.

Duo Passabien bestaat uit Sabine d’Hont en Pauline Schenck. Sabine D’Hont speelt op verschillende blokfluiten en Pauline Schenck bespeelt een Vlaams klavecimbel naar Rückers. Dit muzikale zomer-matinée is getiteld Tussen Rome en Parijs en biedt het publiek een afwisselende Barokreis van 1650 tot 1740. Op het programma staan bekende en minder bekende muziek van Corelli, Falconièrie, Pasquini, Philidor en Stradella. Centraal staan de tegenstellingen tussen de verfijnde Franse en de emotionele Italiaanse barokcomposities.

Dit concert is georganiseerd door de Stichting Oude Gelderse Kerken, dat als doel heeft religieus erfgoed in Gelderland te behouden. Dit doet de stichting al sinds 1974. Het 45e jubileum wordt gevierd met concerten in diverse kerken.
Het concert in de Keppelse Dorpskerk begint om 15.30 uur, de kerk is vanaf 15.00 uur geopend. vooraf staat een gratis kopje koffie of thee klaar. Reserveren is niet nodig en de toegang is vrij. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

www.dorpskerkhoogkeppel.nl

Lees ook

Sneeuwpret in Doesburg

DOESBURG – Ook Doesburg werd zaterdag bedekt onder een laagje sneeuw. Lang duurde deze sneeuwpret …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.