Home / Brummen-Regiobode / Dubbelexpositie in hal van gemeentehuis Brummen

Dubbelexpositie in hal van gemeentehuis Brummen

BRUMMEN – Duo Van der Meer & Van der Veer exposeert tot en met 27 september in de hal van het gemeentehuis in Brummen. De tentoonstelling is te zien tijdens openingsuren van het gemeentehuis.

Werken met klei en er iets moois van maken, dat geeft Anneke van der Meer balans en plezier. Ze maakt graag grote potten, torso’s en alles wat in haar opkomt. Hierbij gebruikt ze oude technieken, raku stoken, mooie glazuren en vormgeving, spelen met vuur. Dit geeft spannende resultaten en dit blijft Anneke boeien. Dit doorgeven aan anderen, maar ook zelf bij anderen in de leer blijven, maakt dat haar werk zich blijft verrijken. Met haar handen in de klei vergeet zij de tijd.
Voor Greetje van der Veer, die meer bekend staat om haar zangkunst, begon de liefde voor het fotograferen met het maken van familieportretten. Met de aanschaf van een digitale fotocamera in 2003 is haar fascinatie voor fotograferen ontstaan en daarna is zij zich verder gaan bekwamen in deze techniek. Zij probeert ‘het moment’ vast te leggen op beeld. Dat moment is voor haar onder andere ontroering, verrassing en blijheid.

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.