Home / Brummen-Regiobode / Drukke en gezellige Loense Moandag

Drukke en gezellige Loense Moandag

LOENEN – Het is een jarenlange traditie, de Loenense paardenmarkt op de eerste maandag van augustus, die tegenwoordig onderdeel uitmaakt van de Loense Moandag. Paardenhandelaren komen met vooral pony’s naar het dorp, in de hoop dat de dieren deze dag van eigenaar wisselen. Veel paardenliefhebbers komen vooral om even naar de dieren te kijken, kinderen komen graag even knuffelen, maar toch was er ook deze maandag weer serieuze belangstelling en vond menig dier een nieuw thuis. Het was al vroeg druk in Loenen deze maandag, want naast de paardenmarkt trok ook de gezellige braderie weer veel publiek. Ook de kynologenclub kon op veel aandacht rekenen bij de demonstratie hondensport.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Rheden gaat door met programma Jongeren Op Gezond Gewicht

GEM. RHEDEN – De gemeente Rheden gaat de komende jaren verder met het programma Jongeren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.