Home / Brummen-Regiobode / Dorpsdichter gemeente Brummen dicht met hulp van kinderen

Dorpsdichter gemeente Brummen dicht met hulp van kinderen

BRUMMEN – Op donderdag 11 juli werd de nieuwe folder over het rijke cultuuraanbod in de gemeente Brummen in het gemeentehuis gepresenteerd. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst. Zo werd tegelijkertijd het cultuurconvenant ondertekend en lieten de kinderen van de Oecumenische Basisschool hun winnende lied ‘De wereld is een toverbal’ horen. Ze deden mee aan een wedstrijd en mogen over een tijdje Gelderland vertegenwoordigen bij een concert voor koningin Máxima. Burgemeester Alex van Hedel hield een uitleg over cultuur en wat dat is en daarna was EVA, de dorpsdichter van de gemeente Brummen, aan de beurt. Zij werd bij het voordragen van haar gedicht ‘Cultuur is een vork in een bos’ geholpen door een muzikaal duo uit de groep kinderen.

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.