Home / Doesburg-Regiobode / Doesburgse scheurkalender gaat niet door

Doesburgse scheurkalender gaat niet door

DOESBURG – De Doesburgse scheurkalender, waarvan de opbrengst bestemd was voor het behoud van de Martinikerk, wordt helaas niet gerealiseerd. Dit moet de initiatiefgroep tot haar grote spijt bekendmaken.

“Er zijn te weinig dagen verkocht om dit initiatief te doen slagen. Het spijt ons zeer, maar na allerlei acties, stukjes in de krant, items op DoesburgTV, een pitch op de ondernemersbeurs, persoonlijke benaderingen en vele kopzorgen, is de uitkomst te laag om enige winst te boeken”, melden de initiatiefnemers. “Jammer, want wij hadden gehoopt om een stukje onderhoud van deze prachtige kerk samen met de Doesburgers te kunnen delen. Helaas… “
Jet, Jelle, Ilse, Anja, Beeuwe en Marijke danken de mensen die wel gesponsord hebben voor het feit dat ze wel hebben willen aanhaken bij dit project. Zij krijgen het geld dat zij hebben betaald uiteraard teruggestort. Ook Stibema, die de financiële kant van deze actie onder haar hoede had, wordt hartelijk bedankt.

Lees ook

Leerlingen van de Horizon maken speelgoed voor ouderen

DOESBURG – Leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool de Horizon in Doesburg maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.