Home / Doesburg-Regiobode / Doesburg in Franse sferen

Doesburg in Franse sferen

DOESBURG – De Montmartre Markten beleven hun vierde seizoen en zijn inmiddels niet meer weg te denken van de Doesburgse activiteitenkalender. De Vischmarkt, Roggestraat en Veerpoorstraat, met hun authentieke gevels en gezellige terrasjes, vormen het perfecte decor voor een markt in Franse sferen. Het aanbod van antiek, brocante, kunst, curiosa en boeken past hier dan ook prima bij. Organisator Henk Steinvoort zorgt er bovendien voor dat er altijd iemand chansons komt zingen en maakt daarmee het plaatje compleet. Dat de markten elke keer duizenden bezoekers trekt, is dan ook niet zo vreemd. Velen wanen zich tijdens de Montmartre Markt even ècht in Frankrijk en genieten van het ultieme vakantiegevoel.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Nieuwe sponsor voor Sportclub Doesburg

DOESBURG – Sportclub Doesburg heeft in Sonja’s Brood- en Banketbakkerij een nieuwe sponsor gevonden. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.