Home / Rheden-Regiobode / Doe mee aan kofferbakverkoop

Doe mee aan kofferbakverkoop

ELLECOM – Zaterdag 7 september staat in Ellecom de Kofferbakverkoop en Markt weer op de agenda. Het wordt weer een gezellige markt, met diverse nevenactiviteiten, zoals een springkussen voor de kinderen en diverse muzikale optredens. Verkopers kunnen voor 27,50 euro een kraam op de markt huren. Een plekje op de kofferbakverkoop kost 17,50 euro. Aanmelden hiervoor kan bij Bertus Samberg, tel. 0313-414287. De markt duurt van 9.30 tot 14.30 uur. De markt wordt georganiseerd door muziekvereniging Excelsior Ellecom / De Steeg en vindt plaats op het Dorpsplein in Ellecom.

Lees ook

Velpsch Maal in Buurthuis de Poort

VELP – Buurthuis de Poort verzorgt woensdag 23 juni om 17.30 uur weer een gezamenlijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.