Home / Doesburg-Regiobode / Doe mee aan het Hummelo’s Open Podium

Doe mee aan het Hummelo’s Open Podium

HUMMELO – Zondagmiddag 1 september is er weer een Open Podium in Hummelo. Mensen die iets moois hebben te delen met het publiek, kunnen zich aanmelden voor een plekje in het programma, dat begint om 14.30 uur.

De open plek achter de kerk is een prachtige locatie om samen te genieten van alle talenten die op gaan treden. Ingetogen kleine liedjes van singer-songer-writers, maar ook een complete band, een dansgroep zijn te zien. Daarnaast kan iedereen zich nog inschrijven om zijn of haar talent te laten zien, wat dit talent dan ook is. Aanmelden kan via bestellen@dorpshuishummelo.nl.

Met de wapperende vlaggetjes, het aanwezige zonnetje en de bonte verzameling aan optredens die elkaar opvolgen hing er op het Open Podium altijd al een festivalsfeertje op de afgelopen drie edities. Dit jaar worden daar een aantal rollende keukens aan toegevoegd met tosti’s en pizza’s.

Het Open Podium wordt georganiseerd door de Stichting Dorpshuis Hummelo, die activiteiten organiseert in het dorpshuis en in en rondom de dorpskerk. De entree is gratis.

Lees ook

Stadspartij-taxi naar priklocaties volgeboekt

DOESBURG – Stadspartij Doesburg heeft zich de laatste maanden tijdens de lockdown extra bekommerd om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.