Home / Rheden-Regiobode / Dierens Kade Festival met 0313 Events en Zingende Barmannen

Dierens Kade Festival met 0313 Events en Zingende Barmannen

DIEREN – In het weekend van 16 en 17 augustus is het feest op de kade aan de IJssel in Dieren-Zuid. Het traditionele zomerfeest is door een nieuwe organisatie in een nieuw jasje gestoken en heeft daarom ook een nieuwe naam: het Dierens Kade Festival.

Het feest wordt vrijdagavond om 20.00 uur afgetrapt met de DJ’s van 0313 Events. Zij draaiden vele jaren op de zomerfeesten en zijn na een paar jaar afwezigheid weer van de partij op het Dierens Kade Festival. Het team van 0313 Events zal de hele avond de boel op stelten gaan zetten.

Op zaterdagavond zullen de Zingende Barmannen vanaf 20.00 uur een feestje gaan bouwen met hun nieuwe Super Show. Ze brengen een 5 uur durend spektakel, waarbij de Zingende Barmannen vanuit hun eigen bar op het podium de boel op stelten zetten. Dat doen ze uiteraard niet alleen. Tijdens de Super Show krijgen ze hulp van een feest-DJ en een Zingende Barvrouw. “Deze vijf-eenheid zorgt ervoor dat er voor het feestende publiek geen weg meer terug is. Iedereen gaat schor van het zingen en met spierpijn van het dansen naar huis”, aldus de organisatie.

www.dierenskadefestival.nl

Lees ook

Grip op je digitale leven

DIEREN – In Biblioteek Dieren start donderdag 30 september de cursus Grip op je digitale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.