Home / Doesburg-Regiobode / Demonstraties en Expositie in het Kunstlab

Demonstraties en Expositie in het Kunstlab

DOESBURG – Op zondag 1 september is het Culturele Zondag en zijn in het Kunstlab Doesburg demonstraties te zien van kralen vilten, naald vilten, art-quilten en corsages maken van Tyvek. In al deze technieken worden komend seizoen workshops gegeven. Dezelfde Culturele Zondag is tevens de start van de expositie Oud Hollands gedicht. De winkel en expositie zijn open op dinsdag tot en met zaterdag en op de Culturele Zondag, iedere eerste zondag van de maand van 12.00 – 17.00 uur.

Lees ook

Sneeuwpret in Doesburg

DOESBURG – Ook Doesburg werd zaterdag bedekt onder een laagje sneeuw. Lang duurde deze sneeuwpret …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.