Home / Brummen-Regiobode / De Kempers zoekt sportieve trainer

De Kempers zoekt sportieve trainer

LOENEN – Gymnastiekverenging De Kempers in Loenen is op zoek naar een sportieve trainer of trainster voor de gezellige en sportieve damesgroep tussen de 30 en 65 jaar. Er is dringend iemand nodig die vanaf september met de dames aan de slag wil. In de Fit & Shape-groep komen de buik, billen en benen aan bod met op de achtergrond een leuk muziekje. Eigen inbreng is ook altijd welkom. Mensen die het leuk lijkt om op woensdag- of donderdagavond met deze dames te sporten, kunnen contact opnemen met Marlouk Boers, tel. 06-49633156 of gymnastiekverenigingdekempers@gmail.com.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.