Home / Brummen-Regiobode / Cursus Bijbels Hebreeuws

Cursus Bijbels Hebreeuws

BEEKBERGEN – Ds. Jan Lammers uit Beekbergen start voor de vierde keer een cursus Bijbels Hebreeuws. De cursus heeft vaste grond onder de voet gekregen in Beekbergen en er is dan ook een speciale naam bedacht voor de cursus: ‘Baarqa Haariem’, wat Beekbergen betekent.

De cursus van 2 keer 10 lessen wordt op woensdagavonden van 20.00 tot 21.30 uur gehouden in het Hoogepad aan de Papenberg 5. Deelname aan de cursus cursus kost 80 euro (40 euro per lessenreeks) en de eerste reeks vindt plaats op de volgende data: 11 en 18 september, 2,9,16 en 23 oktober, 13 en 20 november en 11 en 18 december. De tweede reeks begint op 8 januari.
Deelnemers van de vorige cursussen gaan verder met het lezen van Bijbelteksten en het bestuderen van de onregelmatige werkwoorden. Verder is er een groep die één keer per maand samenkomt om een Hebreeuwse tekst te lezen aan de hand van de efemeriden van Piet van Midden. Wie al enige kennis van het Hebreeuws heeft, kan bij een van deze twee groepen aansluiten. Neem dan contact op met ds. Jan Lammers. Opgeven kan (het liefst per e-mail) bij ds. Jan Lammers via jan@jrlammers.nl of tel. 055 – 8441679 of tel. 06 – 40327109.

Lees ook

Hele bebouwde kom van Brummen wordt 30 km/uur

BRUMMEN / LEUVENHEIM – De snelheid binnen de gehele bebouwde kom van Brummen en een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.